Lanci-Čarape za sneg MODULA Snow Sock G64

-10% Lanci-Čarape za sneg MODULA Snow Sock G64
Pregleda: 5363 Kod proizvoda: MOCS SS64
16,500.00Din 14,850.00Din Bez PDV-a: 12,375.00Din
Količina:
Dodaj u korpu

Lanci-Čarape za sneg MODULA Snow Sock G64

MODULA - SNOW SOCK Grupa 64 

 

Vodeći se idejom da korisnicima u što većoj meri olakša postavljanje lanaca na točkove, a da istovremeno funkcionisanje i rad, kao i pouzdanost lanaca sa sneg bude na vrhunskom nivou, konstruktorski tim MODULA izradio je SNOW SOCK - lance u formi popularnih čarapa za sneg, kao jedinstven proizvod ove vrste na tržištu.

Medjutim, SNOW SOCK je daleko napredniji u odnosu na bilo koji tip čarapa za sneg, jer jima integrisan 3mm čelični, kaljeni u jezgru i galvanizovani lanac. Kombinacijom sa plastičnim polimerima čija je izdržljivost izvanredna, kao i romboidnim rasporedom lanca, postiže se vrhumska pouzdanost, kao i komfor u radu, neuporedivo veća nego kod konvencionalnih lanaca. Istovremeno, ne postoji mogućnost cd proklizavanja na snegu, kao i cepanja i lakih oštećenja kako je to kod klasičnih čarapa za sneg.. Testiran i spreman za ekstremne zimske uslove sa snegom i ledom.

MODULA SNOW SOCK - idealan za one koji žele jednostavnu montažu koja je realno sporija nego što je to slučaj sa automatskim lancima, ali istovremeno i cenovno značajno jeftiniji. 

 


Predstavljen na sajmu Automechanica Frankfurt 2018

235/45-17 225/45-17 215/65-14

Namenjen dimenzijama pneumatika:

 

 

 

 

 

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike: